Träningsläger i Spanien

Lägret var verkligen värt alla kakburkarna, lotter och allt man nu fick sälja, de var väldigt skoj! Fast inte först då vi kom dit, då var vårat bagage kvar i Lissabon, så här såg alla ut då:
 Inga glada miner här inte.

Efter ungefär ett dygns väntan så fick vi vårat bagage, dom flesta rusade upp från maten och sprang och bytte kläder. Varje dag bestod först av landuppvärming 06.50 (springning, mage- ryggstabilitet, motorcykeln och major), sedan var de dax för ett simpass, alla längade att hoppa i de sega vattnet (fast de var varmare i vattnet än i luften vilket var skönt, men de var nå konstigt med vattnet så man sjönk och de smakade salt). Sedan var de frukost och efter frukost blev de oftast att sola, spela tomte eller gå på stan. Sen var de dax för lunchen och sen träning igen. Sen tog man de lugnt i någon timme eller begav sig till stan och sedan var de middag. Det var god mat till största delen.. alla brylé puddingar man åt (blev väl ca 2/dag), vääääldigt gott..! haha

Så dåg väl de flesta dagarna ut, fast vilodagen var väldigt skoj.. då åkte alla ut till Marine land. det är en djurpark och ett vattenland i ett. skoj de med. Kvällen före så åkte några stycken in till Barcelona från Calella. Tanken var att vi skulle shoppa och kolla på sagrada familia... Den korta promenaden på ca 5km var trevlig för dom som var intresserade av att se kyrkan.. men kanske inte lika för dom mindre. Då vi kommer fram ser vi att kyrkan är gigantisk och jätte fin, jag, märta och cicci vill jätte gärna gå in i den, fast just då vi kommer dit stänger dom. en vi såg i alla fall den.

Sedan återstod bara några få dagar av lägrets. Passen vi körde var riktigt jobbiga, tung kondition på i stort sett alla passen (utom dom två syror vi körde). Det var roligt att träna i långbana, men jobbigt. Fast de måstr man räkna med.
 Hela boden gänget + Jag(kalixbo) och Märta (kirunabo)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0