Tillbaka i Kalix.

Nu är man hemma, dagen efter man kommit hem. tävlingarna fortsatte ju idag också, fast de åskade så jag är glad att vi inte är kvar! man borde maila dom i Norrköping och skriva: hahahahaha! uppe i NORRA Sverige är det då minnsan sol och varmt!
Om man backar tillbaka till i fredags då jag simmade mitt 50 bröstsimslopp. Börjar från morgonen då.
Vaknade nån gång sådär lagomt tidigt, kan ha varit 6,50. åt frukost (sådär lagomt mycket). sedan bar de av till insimet, som vanligt tog jag lite längre tid på mig att byta om, varför stressa då man kan ta de lugnt? det blev ett långt insim för min del, ganska skönt om jag ska vara ärlig. tränade starter, genomdrag, sprint och lite drills. då jag tränade starter och genomdrag var de mer som en djuphavsdykning för mig, stämde inte alls. kom för djupt, kom upp på tok för tidigt så hade jag gjort så då jag tävlade hade jag antagligen blivit diskad. hittade sedan ett sätt hur jag kom i och upp rätt, och sen fick de räcka. upp och dra på sig kläder.. se lite av försöken och sedan stretcha(vilket behövdes). då efter det började de, uppvärmningen för 50 bröst! nervös blev man då, men vad är SM jämfört med alla andra tävlingar? tjaa, man kan bli svensk mästare och få medalj, en plats i landslaget om man har tur, sverige eliten är där. en helt vanlig tidsklass då: man kan bli mästare över sin tidsklass, få en medalj över de man har gjort, man kan inte få en plats i landslaget och inte få träffa sverige eliten.. där har ni jämförelserna. bakom pallen just innan jag skulle simma tänkte jag inte så mycket mer än att de skulle gå bra, och de gjorde det också.. om man bortser från att jag stumnade lite på slutet, gjorde i alla fall en tid under dom nya SM kvalen för andra gången i mitt liv. så jag är nöjd.

Efter loppet bar de iväg upp till 10ans hopptorn, jag och michaela från luleå hoppade 10m rakt ner i vattnet. inte allt för bekväm landning på första hoppet. men de som itne blir perfekt gör man om. så strax efter var vi uppe igen och hoppade en gång till. på kvällen blev de film och godis från Hassan, eller som affären hette: Gotte grisen. nå mer detaljerat på vart namnet kommer ifrån ska jag inte gå in på.

Lördag och resan hem var väl lite halv tråkig, de är inte allt för kul att kliva upp 6,30 för att göra sig klar för en tågresa, någon timme på arlanda, sitta på ett flyg i en timme och sen åka bil lika länge. lite trött var man då när man kom hem, hade sovit en 5½h på natten.


Uppe i hopptornet.

SM, torsdag.

idag har det varit bra väder ute, eller i alla fall för det mesta. var varmt och soligt, så lite färg har man för hoppningsvis fått. dagen började med sovmorgon till hela 8,20, sedan frukost, ett långt insim, stretching och sedan var det dax för mitt extralopp; 100m bröstsim. jag är nöjd med simningen, blev en sluttid på 1;19,78(om jag inte minns helt galet), och det är bara 67/100 över det personliga rekordet, inte alls farligt om man tänker på träningsupplägget... har nu tränat för att simma 50 bröstsim eftersom de var den enda grenen jag var SM kvalad på, så att dubbla distansen gick kring pers är bara positivt. sedan blev det en lång runda på stan som är riktigt mysig och efter det se finalerna. men jag och michaela hann även med att fota oss med några landslagsimmare idag också, nu återstår bara några få som förhoppnigsvis vill fastna på bild imorgon. jag fick världens super ide idag, jag ska be alla landslagsimmare skriva med en spritpenna på min SM/JSM-tröja som jag köpte! inte lite coolt att ha en tröja med derat namn på. nå imorn efter att jag har simmat mitt 50 bröstsim ska jag bege mig upp till 10ans hopptorn, jag kommer hoppa även om ingen tror det. jag är ingen mes, punkt slut.


Michaela, Therese Alshammar och jagMichaela, Simon Sjödin och jag.


Norrköping och SM.

Kom ner till Norrköping igår, de är ett riktigt trevligt ställe det här...Igår var jag bara och såg på då alla andra simmade in, kände inte för att göra de själv, var soligt och lite blåsigt. Nå idag då, segt att stiga upp (ovanligt?), sen då skit lång kö till frukosten så man nästan ville till att somna. nå sen då gick vi till simhallen, mötte lulesim (michaela och patrik), bytte om och simmade in lite. alltid jobbigt först gången man simmar i 50a, fast gick sedan och sprintade i 25an med iskallt vatten. road trip på stan, och sedan anmäla sig till ett extralopp. så imorn blir de 100 bröstsim efter försöken, känns riktigt bra för simningen stämmer oså. sen på fredag blir de försök på 50 bröstsim. och lördag hem igen.


Michaela, Stefan Nystrand och jag (Sofie).


Jag, Joline Höstman och Michaela


Jag, Sarah Sjöström och Michaela


Michaela, Lars Frölander och jag

Vi fotade oss med några till också, men på dom bilderna pratade jag så de såg lite halvmongo ut.. så måste vänta på bilderna från Michaelas kamera.

RSS 2.0