NM söndag

Fast nu är de måndag... kom hem typ halv 4 i natt, såna smällar får man ta.. haha de gick inte dåligt i söndags heller först i försöken ett pers på 100br till 1,15.66 och i finalen gjorde jag 1,15.72...de räckte till en tredje plats, var inte ens nära ettan och tvåan.. men hade varit väldigt glad och förvånad om jag hade tagit lina från sk ägir som gjorde 1,12.nått... men lika nöjd är jag för de :)Pricken över i:et var då danne skulle göra ett korttrick åt mig där han skulle se igenom kortet.. han stod högst upp på läktaren typ bredvid den öppna igången... Då han koncentrerar sig så mest drar märta ner hans byxor och alla från norrbotten vänder sig om för att se vad som händer då hälften av alla börjar skratta.

Sen så ska man heller inte sova allt för hårt på en buss så pitesimmarna är med.. (jag råkade inte ut för nått för jag sov knappt nått). danne låg och sov ganska så hårt.. flera gånger så lyfte dima upp hans ögonlock, men inte vaknade han nää.. sen började dima och victor slicka på ahlgrens bilar och trycka fast i ansiktet på honom.. då vaknade han och var lite arg.. haha!

//sofie

Norrlänska mästerskapen... lördag

man kan väl inte säga så mycket mer om dagen än att de har gått bra... inget jsm kval, men de förväntade jag mig inte heller, fast ett pers på 2 sekunder i försöken var jag inte missnöjd med, och inte blev de nå sämre då jag ligger 2a på resultaten från försöken. På finalen gick de oxå bra, öppnade 1sekund långsammare på både 50 och 100 i finalen, men de var nog bara bra för som slutresultat blev de ytterligare en sekunds pers och en andra plats... de var värt mjölksyran man fick stå ut med.. Om ni bara visste vad ont de gjorde i underarmarna då jag simmade. Fast man måste ju känna att man lever.. haha

image2

prispallen på 200bröstsim.

hmm.. sagt nått roligt idag? troligen inte.. fast jag har låst in mig på dass och inte kommit ut två gånger på rad, sen har jag ramlat av nån bäddsoffa, de gjorde lite lagom ont, fast de får man leva med... fick ju iaf inte linnex i ansiket så.

Norrlänska mästerskapen.. Fredag

NM började ju bra.. haha, först loppet innebar ett jsm kval på 50bröst, tiden 34,50... Hel nöjd, simningen funkade bra oså.. sen på finalen kom jag femma.. fast då funkade inte simningen fullt lika bra, fick inte igång simningen förrän efter 25, gjorde ändå tiden 34,66... de var gått bra på cc och märta oxå, skoj skoj.. haha blir glad då de går bra för dom.. även fast märta och cc hatar mig nu, haha... ajja.. ska se talang och spela kort med cc nu.

image1

haha, jag på bana 5, alltid lika startsnabb, eller så är de kanske dom andra som är slöa... vem vet? som tur var tjuvstartade jag inte :D ... reaktionstiden var iaf 0,77 och i finalen var de 0,74.

de var nån som frågade ifall anna-karin och sebastian kammerling var släkt... då säger jag: dom är bröder.

cc överdriver alltid, oavsett vad hon gör... haha

//Sofie


RSS 2.0